Price: €11.00
Member Price: €0.00

Soya fasulyesi: Brezilya satış baskısını hafifletiyor

January 29, 2020 at 3:22 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

CHICAGO. ABD soya fasulyesi, düşen soya ve palmiye yağı fiyatlarına rağmen tutunabildi. Malezya palmiye yağı piyasası, panik satışları nedeniyle dün% 10 düştü ve fiyat kayıplarının yarısını öğlene kadar tekrar toparladı. Brezilya'nın soya fasulyesi hasadı, bir önceki yılın erken başlangıcının% 9 gerisinde ve bu da pazarı ileri tarihler için sabitliyor. Ancak, baskı artmaya devam edecek.

ABD'de, ABD soya fasulyesi öğlen Chicago'da  7.50 sent ile kile başına 8.97 $ hafifçe toparlanabildi. Bunu, son birkaç gündeki kayıplardan farkedilir bir toparlanma izledi. Nedeni Brezilya'daki biraz gecikmiş soya fasulyesi hasatında görülüyor, ilerleme en son % 4.3 ile bir önceki yılın neredeyse% 9'u gerisinde kaldı. Brezilya'nın soya fasulyesi ihracatı da Ocak ayında geriledi. Resmi bilgilere göre, ihracat şu ana kadar geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık% 45 daha az 895.000 mt oldu. Bununla birlik

Categories:

View related articles

Go to the News Overview
Oilseeds
Aug 6, 2026
NEW DELHI/BRASÍLIA. Sowing is still underway for sesame seeds in India. Exporters are struggling in Brazil. US demand for sesame oil is showing signs of recovery.
Oilseeds
Aug 5, 2026
OTTAWA. Suppliers in Canada are having a hard time finding buyers for flaxseed. Agriculture and Agri-Food Canada has issued revised estimates for 2026/2027.
Oilseeds
Aug 5, 2026
SOFIA/DALIAN. Eurostat has cut the EU production estimate for sunflower seeds. Weather conditions are giving rise to concerns in Eastern Europe and in China.
Oilseeds
Aug 3, 2026
DALIAN. Supplies are tight for pumpkin seeds in China. Buyers in Europe and North America are struggling with very hot summer conditions.