Price: €11.00
Member Price: €0.00

Kolza tohumu:fiyat düşüşünün ardından zayıf toparlanma eğilimi

February 4, 2020 at 3:21 PM , Der AUDITOR
Play report as audio

HAMBURG. Kanola ve kolza tohumu piyasaları fiyatlar düşüşlerin ardından biraz toparlandı. İhracat denetiminin yüksek olması nedeniyle dikkat çeken ABD soya fasulyesi bir miktar destek sağladı. Palmiye yağı pazarı Pakistan'dan bir miktar daha iyi talep ile destekleniyor. Çin'e hurma yağı ihracatı yatay seyretti. Hindistan, Malezya palmiye yağı ithalat vergisini yükseltti. Batı Avrupa'da kolza tohumu nakit piyasasına tekrar düştü.

Winnipeg'de ön vadeli işlemlerde öğlen  456.50 CAD / mt ile düne göre 4.70 CAD daha yüksekti. Kolza tohumu, kayıpların ardından Paris'te tekrar yükseldi, ancak 389.50 Euro/ mt ile yine düne göre 1.50 Euro daha düşük kaldı. Kanada'da, artan ABD soya fasulyesi oranı ve 75,48 ABD sentine düşen loonie, Winnipeg'deki Kanola fiyatını hafifçe destekledi. Ticaret toparlanmayı konuşuyor ve Kanola fiyatlarının son birkaç gün içinde çok fazla düştüğünü söylüyor. G

Categories:

View related articles

Go to the News Overview
Oilseeds
Aug 6, 2026
NEW DELHI/BRASÍLIA. Sowing is still underway for sesame seeds in India. Exporters are struggling in Brazil. US demand for sesame oil is showing signs of recovery.
Oilseeds
Aug 5, 2026
OTTAWA. Suppliers in Canada are having a hard time finding buyers for flaxseed. Agriculture and Agri-Food Canada has issued revised estimates for 2026/2027.
Oilseeds
Aug 5, 2026
SOFIA/DALIAN. Eurostat has cut the EU production estimate for sunflower seeds. Weather conditions are giving rise to concerns in Eastern Europe and in China.
Oilseeds
Aug 3, 2026
DALIAN. Supplies are tight for pumpkin seeds in China. Buyers in Europe and North America are struggling with very hot summer conditions.